Articole utile

Materializarea evenimentelor din viața noastră începe la nivelul cuantic

Joe Dispenza este unul dintre primii oameni de știință care a început să cerceteze influența conștientului asupra realității, din punct de vedere științific. Teoria sa despre legătura dintre materie și conștiință i-a adus faimă la nivel modial, după lansarea filmului documentar: „ Ce știm noi de fapt?”.

Marea descoperire a lui Joe Dispenza constă în aceea că creierul nu deosebește trările fizice de cele sufletești. Adică, substanța cenușie nu face diferență între realitate și imaginar, între material și spiritual.Cercetătorul a ajuns la această concluzie, după o experiență tragică din viața sa. Nimerind într-un accident grav, acesta risca să nu poată merge. Medicii i-au propus un tratament care i-ar fi reîntors mersul, dar care i-ar fi provocat dureri mari pentru toată viața. Atunci Dispenza a hotărât să găsească ieșire în medicina netradițională și și-a propus să lupte cu acest neajuns cu ajutorul puterii minții. Iar la doar 9 luni, acesta a început din nou să meargă. Acest rezultat, l-a determinat să cerceteze fenomenul în continuare.

Primul pas al cercetării l-a consituit comunicarea cu oamenii care au învins „din senin” lupta cu cancerul sau cu alte boli considerate fatale. După intervievarea lor, Dispenza a ajuns la aceeași concluzie, că gândul are prioritate în fața materiei, gândul poate trata orice boală.

După mai multe cercetări, Dispenza a reușit să demonstreze că trecutul unui om este înregistrat în creierul său și că felul în care acesta percepe lumea, în general, sau anumite lucruri, în particular, este influențat anume de aceste înregistrări. Din acest considerent, nouă doar ni se pare că reacționăm spontan, de fapt, majoritatea reacțiilor noastre sunt în prealabil programate în rețelele de neuroni. Fiecare obiect văzut de noi ne activează în creier o anumită rețea neurologică, ce la rândul ei provoacă o anumită reacție chimică în organism.

Aceste reacții chimice ne determină să acționăm sau să ne simțim într-un anumit mod: să stai ori să alergi, să te bucuri sau să te întristezi, să te exciți sau să fii apatic.Toate reacțiile noastre emoționale nu sunt decât un rezultat al proceselor chimice, condiționate de rețelele de neuroni gata formate în baza experiențelor noastre din trecut.

Cercetătotul a mai reușit să descopere că toate aceste procese pot fi influențate de către noi prin evoluție. Potrivit lui, gândurile noi duc spre o nouă alegere, noua alegere duce spre un nou comportament, un nou comportament duce spre o nouă experiență, iar o nouă experiență împreună cu noi informații din anturaj, vor începe procesul de schimbare a genelor. Iar mai apoi aceste emoții noi, vor genera noi gânduri și astfel ne vom putea dezvolta respectul de sine și încrederea în forțele proprii. În acest mod, noi ne putem autoperfecționa și, respectiv, ne putem perfecționa și viața.

Atunci când ne dorim schimbări în viață, ar trebui să știm exact ce ne dorim și să ne gând cum aceasta va fi, să te simți deja acolo și să te bucuri de schimbare.

Cum spuneam mai sus, la nivelul cuantic realitatea și imaginarul se interpretează în același mod, respectiv, dacă te vei gândi așa precum dorința ta sa împlinit, te vei bucura și vei avea aceleași emoții de parcă totul deja s-a întâmplat, într-un final, poate deveni totul adevăr. Anume de la nivelul cuantic are loc procesul de materializare a evenimentelor.

Așadar, uită de practica de a te bucura doar de ceea ce „poți atinge”. Tu poți să coparticipi la realizarea viitorului tău prin puterea minții. Nu mai încerca să controlezi realitatea, fiindcă nu-ți va reuși, controlează-ți gândurile, orientează-le spre rezultat și vor deveni ele realitatea de care ai nevoie.

Pe lângă toate conceptele sale despre viață și minte, Joe Dispenza mai recomandă: nu vă opriți niciodată din învățat. Informația se asimilează mai bine când omul este uimit, impresionat. Încercați să aflați ceva nou în fiecare zi – acest lucru permite creierului să construiască noi rețele de neuroni, ceea ce îți va oferi posibilitatea de a gândi conștient și, în consecință, de a-ți crea propria și fericita realitate.

Sursa 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: