Gânduri din inimă

Îngerul iubirii

Îngerul iubirii ne privește, ne vede pe fiecare prin proprii noștri ochi. 

Întâlnirea unei ființe este privirea în lăuntrul celuilalt, oricât de scurtă este interacțiunea, fără a avea ceva programat, fără a fi urmată de dorință, de nevoie, este doar esențialitatea de a fi mai mult decât prin noi înșine. 

Când te privești în oglindă poate fi minunat sau deprimant. Dar când privirea ta atinge licărirea privirii persoanei pe care o iubești, inima ți se deschide…și atunci apare îngerul iubirii ce îți ține larg ochii deschiși să te vezi pe tine prin iubire. 

Este un sentiment atât de puternic, încât toate celulele din tine o pot lua razna. Simți însuflețirea care există doar în ființa ta, fiindcă a fost trezită de ,,noi”. Trăim prin ,,noi” și s-ar putea să vreau să fiu doar cu tine și să uit de mine.  Această înființare produce o emoție profundă, chiar înspăimântătoare de un astfel de sentiment și crezând că eu te-am zgândărit, ai putea fugi de cel mai frumos lucru ce-ți poate apărea în cale…Îngerul iubirii. 

Fulgii dimineții i-am simțit pe chip, eu nu sunt fulgul și nici fulgul nu este eu. Și totuși între stelele de zăpadă ce dansează în eter, se înalță o frumusețe inegalabilă, pe care o putem trăi…se numește Îngerul iubirii.

Inspirație ție,

Liliana

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: