Gânduri din inimă

Îndrăznește să ai curaj!

Aseară am fost la teatru. Am realizat uitându-mă la piesă că valorile mele sunt altele. Evaluările mele sunt diferite față de cele anterioare. Am ales să mă separ mental și emotional de o realitate cu care nu mai rezonez. Cei din sală râdeau. Piesa se potrivea mănușă cu cei din sală, cu mine nu! Am hotărât să mă ridic și să plec. Pentru prima oară am lăsat convențiile deoparte.

Nu mi-a fost rușine să părăsesc sala fiindcă ceva nu rezona cu mine. M-am uitat în jurul meu și mi-am dat seama că totul este la fel, doar că eu simt o diferență. Toate aceste conjuncturi, situații înainte mă deranjau, mă scoteau din starea mea de echilibru, acum îmi sunt indiferente și le privesc cu un ochi de observator.

În astfel de cazuri este clar că încep să atrag situații, oameni, în realitatea mea personală, care seamănă cu mine, cea de acum.

Atunci când observăm că se face un gol de oameni, cunoștințe, prieteni în viața noastră, nu înseamnă că am greșit cu ceva față de ei sau față de noi, nu, nu asta înseamnă, se întâmplă că tu ești pe o altă frecvență și este un moment al tău în care realitatea ta s-a transformat și în viața ta vin alte forme de conștiință, alte situații de viață cu o altă amplitudine.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: