Articole utile

Frecvența

„Când întrerupem comunicarea cu ceilalți, chiar și cu cei care ne-au rănit, blocăm un potențial creativ. Pe principiul conform căruia nimic nu e întâmplare, trebuie să învățăm să integrăm lecțiile în esența ființei noastre, pentru a putea depăși durerea, tristețea, resentimentele. Trist și dureros nu este atunci când o persoană te rănește; trist este atunci când nici măcar nu înțelege ce face! De aceea învățăturile ezoterice vechi vorbesc despre iubire, compasiune, iertare; de aceea trebuie să înveți să iubești, să dăruiești, să aduci pacea și nu să judeci.

Fiecare înțelege Realitatea de la nivelul lui de cunoaștere și experimentare. Trebuie să încercăm să pătrundem dincolo de aparențe și să înțelegem că Întreaga Creație reprezintă un singur câmp energetic unificat. Toți facem parte din acest câmp, numai că nu vibrăm toți pe aceeași frecvență. Însă toți operăm simultan, pe multiple nivele de frecvență. Dacă decalajul energetic este prea mare, vorbim despre dimensiuni multiple, toate cuprinse în acest câmp energetic unic. Acest câmp, în funcție de nivelul de vibrație, ne generează existența. Cu cât nivelul de vibrație este mai scăzut, cu atât ești mai dens. Cu cât nivelul de vibrație crește, cu atât încep transformări la început insesizabile, apoi din ce în ce mai evidente, întâi pentru tine, apoi și pentru ceilalți. Însă, indiferent de nivelul de vibrație, nu te poți situa în afara câmpului, ci poți urca sau coborî în benzi de joasă sau înaltă frecvență, conform liberului arbitru.

Nivelul tău de vibrație emană în câmpul energetic unificat, undele propagându-se în jurul tău. Tot ce este cuprins în câmpul tău poate fi ridicat sau coborât, în funcție de ceea ce emani. Și invers. Tu poți fi ridicat sau coborât, alegerea îți aparține. De aceea este atât de important să-ți ridici nivelul de vibrație, pentru că astfel îi ajuți pe toți cei cuprinși în câmpul tău, ei, la rândul lor, ajutându-i pe cei cuprinși în câmpul lor. Fenomenul acesta este numit Trezire.

Cu cât ești mai conectat în câmp, adică banda de frecvență pe care ești este mai rapidă, cu atât mai aproape ești de Sursa creației. Acum înțelegeți cum vă blocați potențialul creativ? Blocând energiile de înaltă frecvență!”

Sursa Articol: Vera Reit

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: