Despre mine

Tot ceea ce faci acum produce efecte în viitor și afectează pe toată lumea. Postura ta poate să îți lumineze inima sau să transmită anxietate. Respirația ta poate iradia dragoste sau poate scufunda camera în depresie. Privirea ta poate să trezească bucurii. Cuvintele tale pot inspira libertate.
Fiecare acțiune a ta poate să deschidă inimile și mințile.
– David Deida

Mă numesc Liliana Oprișan și sunt simplă, firească, deloc ieșită din comun. Experiențele de viață m-au învățat să nu mai am așteptări de la ceilalți și să nu mai depind de nimeni. Nu mai aștept să mi se recunoască meritele, nici să fiu înțeleasă . Nu mă mai preocupă demult părerea celorlalți despre mine, fiindcă am observat că în general lumea judecă după propriile tipare și prea puțin după calitățile obiective. Viața m-a învățat ca fiecare emoție îmi arată partea plină a paharului iar frica trăită la maxim este dușmanul reușitei.

Consider că tot ce s-a întâmplat în viața mea au fost etape care m-au format pentru a fi omul care sunt astăzi. 

Iubesc viața și tot ceea ea îmi oferă. Îmi place  să am în preajmă oameni alături de care mă pot dezvolta. Îmi place să caut, să comunic, să ascult și să înțeleg  ceea ce mă înconjoară. Iubesc natura în toate formele și culorile ei.  Îmi place să interacționez cu oamenii și să fac tot ceea ce pot în a-i susține în călătoria vieții lor. Cred în bun-simț și  umanitate,  Cred că nu poți să treci prin viață fără să ierți. Cred că bunul simț are ca fundament empatia. Cred în DOI și cred în prietenie. 

Sunt fericită atunci când reușesc să aduc un zâmbet în sufletul cuiva și cred în existența frumuseții de a fi martorul creșterii unui om la potențialul său maxim. Îmi place să ofer celor pe care îi cunosc nu doar informații ci mai ales prietenie,  curaj și încredere că putem trăi o viață  împlinită.

Cred cu tărie în potenţialul nostru şi în puterea noastră interioară, avem nevoie doar să ne accesăm butoanele de pornire. În fiecare dintre noi există lucruri minunate care merită descoperite.

Cred că noi toți experimentam lucruri diferite şi nu ar trebui să concurăm cu nimeni, deoarece suntem unici.

Cred că fiecare relație este o oglindă pentru fiecare dintre noi și în acest fel ne ajutăm reciproc să evoluăm.

Gândurile, cărțile, iubirea, comunicarea cu oamenii,  mă inspiră…Credința mea este că inspirația este felul în care noi oamenii interacționăm, felul în care contemplăm asupra noastră și a celor din jur. Propriile mele trăiri, emoții, experiențe mă formează, mă modelează și mă ajută să mă exprim. 

Calificări:

– consilier pentru dezvoltare personală acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări, Ministerul Educației Naționale, Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale – cod COR 242324;

– Certificat de absolvire – Coach – Neurolingvistic, Programming, Hipnoterapie The American Board of Neuro-lingvistic Programming, Bucureşti;

– formator acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări, Ministerul Educației Naționale, Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale – cod COR 242401;

– absolventă a Facultății de Nave și Inginerie Electrică (Universitatea “Dunărea de Jos ” din Galați).