Dialog cu Studenții

Creșterea flexibilității

Deoarece variațiile vieții actuale nu sunt predictibile, este necesar să ne propunem să devenim flexibili și mai agili. Este nevoie să ne adaptăm ușor la presiunile exterioare și nevoilor de lucru în mediu online și nu numai. O persoană definită de flexibilitate și adaptibilitate schimbă metoda de lucru sau abordarea când este necesar, pentru a atinge un obiectiv sau pentru a îndeplini o sarcină de lucru. Mai mult aliniază stilul sau modul de lucru în funcție de fiecare situație în parte.  A fi flexibil înseamnă să ai încredere în tine, să poți fi deschis, să asculți părerile celorlalți (toleranță), să accepți sentimentele celor din jurul tău (empatia), să te conduci către evenimente pozitive (optimismul) și să-i respecți pe cei din jurul tău. 

Pentru această perioadă pe care o traversăm este bine să căutăm întotdeauna posibilități și direcții prin care putem să ne îndeplinim obiectivele. Să-i susținem pe cei din jurul nostru să facă diferența între observație și deducție, între fapte și ipoteze. Să avem un traseu prestabilit, o listă „to do” de la care să nu ne abatem. Să eliminăm aspectele precum rigiditatea, competiția (neproductivă) sau inaccesibilitatea.

 Te invit în data de 28.10.2020, ora 19.30, pentru a descoperi împreună cum ne putem adapta unor noi situații de viață și provocărilor care apar odată cu acestea. 

Pentru că dialog cu studenții este un bilet de călătorie, drumul de urmat îl alegi tu!

 

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: