Una pe zi

Călătoria…

Cea mai mare călătorie este să te descoperi pe tine. A porni în călătoria ta este important să știi cine ești. Inima ta să conțină un scop bine definit și coerent cu gândul tău.

VIZIUNEA

Ceea ce vrei să obții este necesar să-ți fie clar, limpede. Limpezimea gândurilor și a viziunii e esențială. Ce vezi? Viziunea înseamnă ce vezi, ce percepi când te uiți la viață și ce vei face în funcție de ceea ce vezi, percepi. Vitalitatea în viață este direct proporțională cu claritatea viziunii.

Clarifică-ți viziunea, stabilește clar toate detaliile. Ce vei face, ce vei simți ori mirosi. Culori, mișcări. Atunci când îți stabilești un detaliu poți acționa spre îndeplinirea lui și îl poți face realitate. Fără așteptări, doar lasă-te condus(ă) către această viziune.

Noi dăm creierului instrucțiuni despre ce vrem să găsim  în lumea fizică, în acest fel ne racordăm cu o frecvență care rezonează cu orice se potrivește cu viziunea noastră. Vizualizarea în inima ta este primul pas, apoi deschide ochii și acționează. Acțiunea va conduce la materializarea lucrului vizualizat.

Suntem 1% materie, 99% energie informată. Care-ți sunt informațiile din câmpul tău?

Întreabă-te: Care este următorul gând? Cum mă simt?

ACȚIUNEA

Primul pas este cel mai greu. Prezentul este în mâinile tale. Nu privi la ceea ce ai fost ieri, ai nevoie de acțiune, acum este momentul. Dacă acest aspect îți este clar știi ce ai de făcut. Urmărește impulsul intuitiv care te îndeamnă la acțiuni inspirate. Te asculți pe tine și urmezi călăuza din interior.

ÎNCREDEREA

Fără încredere tot ceea ce construiești se prăbușește.  Respectul de sine este ceea ce crezi tu despre tine că este adevărat. Important este să cultivi iubirea de sine și puterea interioară. În viață nu primești ceea ce vrei, ci ceea ce ești.

Care îți sunt valorile? Care îți sunt principiile de bază? Ce vrei de la viață? De unde vii, încotro mergi?

Cu cât te lustruiești mereu, cu atât te vei vedea mai limpede, asta îți va ajunge, fiindcă interiorul tău arată o cale adevărată și autentică.

O realizare durabilă necesită timp și se bazează pe o acțiune continuă cu o focusare permanentă.

ACASĂ

Casa poate fi un punct important de unde poți începe. De acasă îți poți trage puterea cu care pleci în lume și îți afli măreția. Casa este baza a tot ceea ce faci. Lucrurile care te înconjoară influențează progresul tău. Puterea ta de a face e direct legată cu ce se află în jurul tău.

Dimineața, seara, îți dă energie? Te conduce spre scopurile tale? Ce ai în casă reflectă cine ești! Ceea ce reflectă cine ești te va însoți mereu în viață. Să ai un cuib unde te poți întoarce, unde te poți odihni, unde te simți în siguranță, unde te refaci pentru ca apoi să-ți reiei drumul și să-ți urmezi sufletul, busola. 

Inspirație ție,

Liliana

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: